Comfy Hverdagsbukse

På lager
Antall: 12

190,-

Comfy Hverdagsbukse fra Anna Marie
Comfy Hverdagsbukse er den perfekte buksa for barn i lek! Den  sitter pent på med en behagelig passform. Buksa sys med midjebånd og  elastikk tilpasset barnet. Den har et lett og praktisk design, med store  lommer i siden sydd fast med cover/pyntesøm. Buksa kan man lett style  med snor og maljer f. eks.

Inkluderer: 

  • Sybeskrivelse med bilder.
  • Størrelsesguide.
  • Stofforbruk.
  • Stretchguide.

Stoff:
Det anbefales å sy Comfy Hverdagsbukse i stoffer med minst 30 %  stretch. French terry, jersey, isoli er perfekte stoffer. Det følger  med en stretch-guide hvor du enktelt kan måle hvor mye stretch stoffet  ditt har.

I tilegg trenger du linningstrikk som er 3.8 eller 4 cm bred.

Størrelser: 

  • 80-164

Størreseguide:
Med i dette symønsteret kommer det en størrelsesguide. Vi  oppgir mål for innerbenslengde, midje og hofte i tabellen. Vennligst ta  mål på barnet før du velger størrelse. Er barnet mellom to størrelser  anbefaler vi at du tar den største. Du kan også gradere mønsteret ved å  f.eks bruke lengden til en mindre/større størrelse og beholde lengden.  Det samme gjelder med bredden, men beholde selve lengden.

Nivå: Nybegynner

Dette symønsteret er ment til private formål. Det er ikke lov å  kopiere, videreselge eller dele dette mønsteret med andre. Du har lov  til å bruke mønsteret til å sy på bestillinger, i en hjemmebasert skala.  Det skal nevnes at det er et mønster fra Anna Marie.

Ved kjøp av mønsteret aksepterer du oppgitte vilkår.

Papirmønster: Sendes til deg i a0 eller a1 format ferdig printet med en detaljert sybeskrivelse.