Sienna slengbukse

På lager
Antall: 9

190,-

Sienna slengbukse fra Anna Marie

Elegant og stilren slengbukse som er enkel, gøy og kjapp å sy. Denne  herlige buksen har en tettsittende passform og utsvingte ben. Buksa er beregnet for stretch stoffer og sys med og elastikk i livet tilpasset barnet for best mulig passform.

Mønsteret kommer med bildetutorial og er et perfekt mønster for nybegynnere.

Inkluderer: 

  • Symønster A0 format
  • Sybeskrivelse med bilder.
  • Størrelsesguide.
  • Stofforbruk.
  • Stretchguide.

Stoff:
Det anbefales å sy Sienna Slengbukse i stoffer med minst 40 %  stretch. Jersey, french terry og modal er perfekte stoffer. Det følger  med en stretch guide hvor du enktelt kan måle hvor mye stretch stoffet  ditt har.

I tilegg trenger du linningstrikk som er 2 eller 2.5 cm bred.

Størrelser: 

  • 80-140

Størreseguide:
Med i dette symønsteret kommer det en størrelsesguide. Vi  oppgir mål for innerbenslengde, midje og hofte i tabellen. Vennligst ta  mål på barnet før du velger størrelse. Er barnet mellom to størrelser  anbefaler vi at du tar den største. Du kan også gradere mønsteret ved å  f.eks bruke lengden til en mindre/større størrelse og beholde lengden.  Det samme gjelder med bredden, men beholde selve lengden.

Nivå: Nybegynner

Dette symønsteret er ment til private formål. Det er ikke lov å  kopiere, videreselge eller dele dette mønsteret med andre. Du har lov  til å bruke mønsteret til å sy på bestillinger, i en hjemmebasert skala.  Det skal nevnes at det er et mønster fra Anna Marie.

Ved kjøp av mønsteret aksepterer du oppgitte vilkår.

Papirmønster: Sendes til deg i a0 eller a1 format ferdig printet med en detaljert sybeskrivelse.